Antisink Flip-Over

Antisink Flip-Over monteres på hardtop eller targa-bøyle, og snur båten tilbake automatisk om den skulle havne feil vei i vannet.

Her er alt på samme måte som i «All in One», i samme kassett. Vi har valgt å bruke hvitt deksel ettersom denne vil være mer eksponert for sollys.

Pris kr 6.490,-
Bestill

Laget for å redde liv

Hvert år omkommer mennesker på sjøen, ikke bare av drukning, men også av nedkjøling når båten forliser. Mange kunne vært reddet, og nettopp derfor ble Antisink utviklet. Antisink er et fastmontert sikkerhetssystem med stor løftekraft som utløses automatisk om det skulle komme vann ombord. Dette sikrer at båten holder seg flytende til hjelpen kommer.

Det er ikke bare til sjøs dette produktet fungerer. Skulle uhellet være ute når båten står ved kaien, sikrer Antisink verdier som motor og elektroniske komponenter ved å holde de over vann i opptil flere uker.

Bestill her

Antisink Flip-Over

kr 6.490,00

Du kan søke opp vekten til båten din her.

Gjerne oppgi din båtmodell ved bestilling:

- +
Produktnr: FLOV Kategorier: ,

Designet og produsert i Norge

Antisink er norskprodusert, og har alle de korrekte godkjenningene og kvalitet i alle ledd. Se produkttabellen for å vite hvilken pakke du trenger til din båts vektklasse.

Sertifisert og solid

Alle Antisink-produkter er CE- og PI sertifisert, og følger nasjonale og internasjonale standarder for produktsikkerhet og sikkerhet til havs. De er også kompakte, slagfaste, vanntette og flammehemmende og kan i tillegg utløses manuelt.

Med fokus på miljø

Alt av komponenter er gjenbrukbare eller resirkulerbart. Om Antisink har blitt utløst må det kun pakkes på nytt før det kan bli brukt igjen. Det eneste som må erstattes er CO2-utløseren mens CO2-flasken kan fylles på nytt. Antisink kan enkelt installeres og pakkes på nytt selv ved hjelp av monteringsanvisningene, men ved tvil anbefales det å ta kontakt med din båtforhandler for assistanse.

Tekniske spesifikasjoner
Varenr. / modellMål på enhetenMål på oppblåst enhetOppdrift
All in One 500580x185x80mm (LxBxH)1250x450x600mm (LxBxH)275 kg ved 20 C’ | 256 kg ved 0 C’

Shopping Cart

Back to Top