Antisink All-in-One

Vi har videreutviklet første utgave – nå trenger du ikke lengre hovedtank og slanger. Det ligger i navnet «All in One»: kassetten inneholder alt og trenger kun å monteres i båten med lim som følger med. Samme effekt og kvalitet som før, bare mye enklere å montere!

Bestill

Laget for å redde liv

Hvert år omkommer mennesker på sjøen, ikke bare av drukning, men også av nedkjøling når båten forliser. Mange kunne vært reddet, og nettopp derfor ble Antisink utviklet. Antisink er et fastmontert sikkerhetssystem med stor løftekraft som utløses automatisk om det skulle komme vann ombord. Dette sikrer at båten holder seg flytende til hjelpen kommer.

Det er ikke bare til sjøs dette produktet fungerer. Skulle uhellet være ute når båten står ved kaien, sikrer Antisink verdier som motor og elektroniske komponenter ved å holde de over vann i opptil flere uker.

Bestill her

All in One 500 gir 275KG oppdrift pr enhet
All in One 300 gir 165KG oppdrift pr enhet
All in One 160 gir 90KG oppdrift pr enhet

Velg ønsket vekt for å se detaljer.

Antisink All-in-One

kr 6.400,00kr 27.900,00

Du kan søke opp vekten til båten din her.

Gjerne oppgi din båtmodell ved bestilling:

- +
Produktnr: AI-1 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vi har videreutviklet første utgave og nå trenger du ikke lengre hoved tank og slanger. Det ligger i ordet «All in One» – kassetten inneholder alt og trenger kun og monteres med lim som følger med i båten. Samme effekt og kvalitet som før, bare mye enklere å montere!

Tilleggsinformasjon

Maksvekt

600kg, 1200kg, 1900kg, 2500kg, 3100kg

Designet og produsert i Norge

Antisink er norskprodusert, og har alle de korrekte godkjenningene og kvalitet i alle ledd. Se produkttabellen for å vite hvilken pakke du trenger til din båts vektklasse.

Sertifisert og solid

Alle Antisink-produkter er CE- og PI sertifisert, og følger nasjonale og internasjonale standarder for produktsikkerhet og sikkerhet til havs. De er også kompakte, slagfaste, vanntette og flammehemmende og kan i tillegg utløses manuelt.

Med fokus på miljø

Alt av komponenter er gjenbrukbare eller resirkulerbart. Om Antisink har blitt utløst må det kun pakkes på nytt før det kan bli brukt igjen. Det eneste som må erstattes er CO2-utløseren mens CO2-flasken kan fylles på nytt. Antisink kan enkelt installeres og pakkes på nytt selv ved hjelp av monteringsanvisningene, men ved tvil anbefales det å ta kontakt med din båtforhandler for assistanse.

Antisink All In One er et system som er enkelt og montere uten eksterne koblinger, her er det bare å montere riktig antall og størrelse på enhetene i forhold til totalvekt på båt. Enhetene limes enkelt inn i båten og er klar til bruk etter 24-36 timer alt etter omgivelsestemperatur ved liming.

Alle poser er utstyrt med overtrykksventil for å hindre punktering hvis posen kommer i klem, posen fylles med 80 % av kapasitet slik at den formes etter omgivelsene. Det er noe fleksibilitet på oppblåst pose + – 10% hvis enheten blir montert i et rom som ikke har eksakt mål på oppblåst pose.

Alt som trengs til montasje følger med inkludert montasjeanvisning.

Tekniske spesifikasjoner
Varenr. / modellMål på enhetenMål på oppblåst enhetOppdrift
All in One 500580x185x80mm (LxBxH)1250x450x600mm (LxBxH)275 kg ved 20 C’ | 256 kg ved 0 C’
All in One 300480x170x65mm (LxBxH)1100x400x450mm (LxBxH)165 kg ved 20 C’ | 153 kg ved 0 C’

Generell info All In One

Utløser: UML Pro sensor elite med cellulose
CO2 sylinder: 300 gram / 500 gram Welz GmbH
Overtrykksventil: Halkey-Roberts

Shopping Cart

Back to Top