Antisink Large Boats

Antisink er et norskutviklet banebrytende sikkerhetssystem til fritidsbåter, yrkesbåter og nødetater til havs.

Pris fra kr 39.500,-
Bestill

Laget for å redde liv

Hvert år omkommer mennesker på sjøen, ikke bare av drukning, men også av nedkjøling når båten forliser. Mange kunne vært reddet, og nettopp derfor ble Antisink utviklet. Antisink er et fastmontert sikkerhetssystem med stor løftekraft som utløses automatisk om det skulle komme vann ombord. Dette sikrer at båten holder seg flytende til hjelpen kommer.

Det er ikke bare til sjøs dette produktet fungerer. Skulle uhellet være ute når båten står ved kaien, sikrer Antisink verdier som motor og elektroniske komponenter ved å holde de over vann i opptil flere uker.

Bestill her

Antisink Large Boats

kr 39.500,00kr 49.990,00

Du kan søke opp vekten til båten din her.

Gjerne oppgi din båtmodell ved bestilling:

- +
Produktnr: LAR Kategorier: ,

Beskrivelse

Hvert år omkommer mennesker på sjøen, ikke bare av drukning, men også av nedkjøling når båten forliser. Mange kunne vært reddet, og nettopp derfor ble Antisink utviklet. Antisink Large Boats er et fastmontert sikkerhetssystem med stor løftekraft som utløses automatisk om det skulle komme vann ombord. Dette sikrer at båten holder seg flytende til hjelpen kommer.

Tilleggsinformasjon

Størrelse på båt

Under 22 fot, 22 til 28 fot, 29 til 34 fot, 34 til 40 fot

Designet og produsert i Norge

Antisink er norskprodusert, og har alle de korrekte godkjenningene og kvalitet i alle ledd. Se produkttabellen for å vite hvilken pakke du trenger til din båts vektklasse.

Sertifisert og solid

Alle Antisink-produkter er CE- og PI sertifisert, og følger nasjonale og internasjonale standarder for produktsikkerhet og sikkerhet til havs. De er også kompakte, slagfaste, vanntette og flammehemmende og kan i tillegg utløses manuelt.

Med fokus på miljø

Alt av komponenter er gjenbrukbare eller resirkulerbart. Om Antisink har blitt utløst må det kun pakkes på nytt før det kan bli brukt igjen. Det eneste som må erstattes er CO2-utløseren mens CO2-flasken kan fylles på nytt. Antisink kan enkelt installeres og pakkes på nytt selv ved hjelp av monteringsanvisningene, men ved tvil anbefales det å ta kontakt med din båtforhandler for assistanse.

Tekniske spesifikasjoner
Varenr.Passer båtstørrelseCO2-enhet målPoseenhet mål
FB 20000 N29-34 fot / 5000kg440x180x125mm (LxBxH)380x135x75mm (LxBxH)
FB 30000 N34-40 fot / 8400kg440x180x125mm (LxBxH)380x135x75mm (LxBxH)

Shopping Cart

Back to Top