Personvernerklæring

Hvem vi er

Selskapets juridiske navn er Antisink AS.
Organisasjonsnummer 918 486 666.
Besøksadresse: Stålveien 5, 4629 KRISTIANSAND S
Registrert firmaadresse: Bellevue 27, 4616 KRISTIANSAND S
Vår nettstedsadresse er: https://antisink.no

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Forespørsel om å slette kontoinformasjon

Du kan be om å få kontoen din slettet ved å kontakte post@antisink.no. For å bekrefte at du er den rette eieren av kontoen, send forespørselen fra e-postkontoen du ber om å slette. I e-postteksten legger du til ditt fulle navn og en forespørsel om å få kontoen slettet. Meldingen kan for eksempel være: «Hei, jeg vil gjerne ha min Antisink-konto slettet. Mitt fulle navn er …». I tillegg ser vi frem til å motta tilbakemeldinger om grunnene dine til å slette kontoen din for å forbedre tjenesten vår.

Dataene vi sletter fra vår database er: navn, etternavn, e-post, opplastede bilder og oppgitte varslings- og fraktdetaljer som adresse og telefon nr. Dataene vil bli slettet innen 7 dager etter mottak av forespørselen. Trackerdataene er ikke knyttet til profilen din og vil bli slettet etter 6 måneder fra datoen de ble generert.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

 

Vilkår og betingelser for Antisink Sporingsproduktet

1. Produkt: Antisink-sporingstjenesten inkluderer mobilkommunikasjon til Antisink Tracker, tilgang til Antisink-nettplattformen og smarttelefonappen, e-postkommunikasjon og valgfrie SMS-tekstmeldinger. Tjenesten inkluderer støtte og tilgang til programvareoppgraderinger.

2. Tjenestetilgjengelighet: Mobildekningen er tilgjengelig i Norge og internasjonalt. Kunden aksepterer at tilgjengeligheten til tjenesten kan bli påvirket av faktorer utenfor Antisinks kontroll som, men ikke begrenset til, fysiske hindringer, tilgjengelighet av internett, tilgjengelighet av telefonnettverk, radioforstyrrelser, vedlikehold av infrastruktur og potensielle feil i telekommunikasjonsnettverkene. og systemer. Kunden erkjenner at leveringen av Tjenesten er avhengig av riktig funksjon av sitt eget utstyr. Leverandørens eget utstyr, samt riktig funksjon av telekommunikasjonsutstyr som ikke er under Antisinks kontroll.

I forbindelse med enhver negativ innvirkning på kvaliteten og tilgjengeligheten til Antisink-sporingstjenesten, skal verken Antisink eller noen leverandør pådra seg noe ansvar overfor kunden overhodet. Til tross for slike effekter på tjenestene i kontraktsperioden, skal kunden forbli ansvarlig for betaling av tjenestegebyret.

3. Kontraktsperiode: Hver tjenesteavtale har den definerte kontraktsperioden, som kunden kan velge og starter på datoen den første faktureringssyklusdatoen. Kunden samtykker i at for perioder det er et aktivt abonnement, er det alene Kundens ansvar å ha Antisink Tracker slått på og ladet for å gjøre bruk av den i løpet av abonnementsperioden. Når et abonnement for en periode er inngått, kan ikke tjenesten under noen omstendigheter suspenderes eller kanselleres av kunden.

4. Tjenestegebyr: Kunden vil bli belastet for bruk av produktet, for perioden Kunden har valgt eller for månedene Produktet er aktivt. Aktiv er definert som trackeren slått på, overfører data og har den tilgjengelig i nettplattformen og appen. Når intet aktivt abonnement er aktivt, vil Kunden bli fakturert i slutten av måneden for de aktive Antisink Trackers og brukte tilleggstjenester. Kunden er pålagt å betale tjenestegebyret umiddelbart for den avtalte tjenestevarigheten fra appen.

Tjenestegebyret faktureres automatisk til kundens kredittkort. Kunden kan velge å fornye abonnementet automatisk og starte en ny faktureringssyklus etter opphør av det forrige aktive abonnementet. Kunden er pålagt å vedlikeholde og legge inn gyldig kredittkortinformasjon gjennom Antisinks nettplattform eller app. Ved kundens unnlatelse av å betale tjenestegebyret ved forfall, forbeholder Antisink seg retten til å begrense eller avslutte kundens tilgjengelighet av tjenesten. Antisink forbeholder seg videre retten til å justere priser, vilkår og betingelser når eksterne faktorer krever slik justering, som bestemt av Antisink etter eget skjønn. Antisink skal gi kunden minimum én (1) måneds varsel før slike endringer trer i kraft.

5. Ansvar: Det er sluttbrukerens ansvar å være klar over og overholde alle lover eller krav som pålegges av stedet de streifer inn i, og å bekrefte at de har lov til å bruke Antisink Tracker på det stedet. Verken Antisink eller noen av dets partnere eller leverandører skal være ansvarlige for konfiskering av utstyr, tapte inntekter, bøter, straffer eller andre konsekvenser som følge av ulovlig eller ikke tillatt bruk av produktet.

6. Tilbakekall av Tjenesten: Kunden kan kreve permanent oppsigelse av Tjenesten. Antisink vil ikke gi noen refusjon eller kompensasjon for noen gjenværende periode av abonnementet eller tjenestene som allerede er forbrukt. Kunden er ansvarlig for å betale for tjenestene som allerede er forbrukt. Etter å ha avsluttet Tjenesten, vil Antisink permanent deaktivere Antisink Trackers og det vil ikke påløpe ytterligere kostnader fra disse enhetene. De deaktiverte Antisink Trackers vil ikke fungere igjen. Hvis kunden ønsker å kvitte seg med Antisink Tracking på nytt, må kunden kjøpe nye Antisink Trackers eller bringe de deaktiverte Trackerne til en autorisert tjenesteleverandør som vil aktivere dem mot den angitte avgiften.

Shopping Cart

Back to Top